Artikelen

25+ commissie buitenlandrit naar het Teutenburgerwald

De 25+ meerdaagse buitenlandrit vindt plaast van 9-12 mei (Hemelvaart weekend).

 

Beste Oldtimer vrienden,

Ook dit jaar heeft de 25+ commissie een meerdaagse rit georganiseerd van 4 dagen naar een land buiten Nederland. Zoals altijd gaan we in het weekeinde waarin Hemelvaartsdag valt (donderdag 9 t/m zondag 12 mei) weg en wel naar het Teutenburgerwald. We hebben 3 ritten uitgezet en voorgereden voor donderdag, vrijdag en zaterdag. Op zondag gaan we binnendoor via de snelste route terug naar ons verzamelpunt in Winterswijk.

We verzamelen op donderdag 9 mei tussen 9.30 uur en 10.30 uur bij Hotel-Cafe-Restaurant Bulten aan de Parallelweg 72 , 7102 DH Winterwijk, info@bulten.nl.

De eerste rit is binnendoor naar ons Hotel-Restaurant Royal Garden aan de Lienerstrasse 22,  49186 Bad Iburg daar komen we aan tussen 16.00 en 17.00.

Bij Hotel Bulten kan je de nacht doorbrengen van 8 op 9 mei. Als je dat van plan bent adviseren wij dit direct te reseveren daar dit Hotel zeer bekend is onder wielrijders.

Velen hebben nog goede herinneringen aan Royal Garden, onder de oude oldtimerrijders worden nog steeds sterke verhalen verteld over de “ afterdinner” tijd.

Vrijdag rijden we de 101 bochtentocht door een deel van het Teutenburgerwald een erg mooie rit, wel lang maar het voordeel van de ligging van het Teutenburgerwald is zijn langgerektheid, je kan een rit altijd eerder afbreken.

Zaterdag weer een rit maar dan gaan we ook op bezoek bij het zeer uitgebreide automuseum in Melle, die hebben natuurlijk ook oude motoren staan .

Zondag terug naar Winterswijk waar we weer verzamelen bij Bulten om daarna de weg naar huis te nemen.

Een 2-persoonskamer in Royal Garden kost rond de € 110,00.

Op 5 april aanstaande zijn we in Royal Garden om prijs afspraken te maken, want met een grotere groep moet het goedkoper kunnen, ook zullen we dan afspraken maken over de dinerprijzen. Betalen doe je bijvertrek uit het hotel (slapen, eten, drank).

We hebben voor als nog 4x een tweepersoonskamers en 3x een eenpersoonskamers gereserveerd.

Alle ritten kunnen voor de liefhebbers voor het eerst met GPS gereden worden en deze routes zijn voor de deelnemers beschikbaar, alle routes zijn voorgereden.

De trip is bestemd voor alle BMW motoren die ouder zijn dan 25 jaar, ook motoren met zijspan zijn welkom.   

Uitzonderingen zijn in overleg mogelijk.

Wil je graag mee, meldt dit dan bij Ed Verhagen,  25+commissie@bmwclubnederland.nl en als het kan een cc naar basvdpol@kabelfoon.nl.