Officiële BMW Club Nederland

2016 AC meetings

Druk druk druk, bijna elk weekend onze dag promoten en onze club niet te vergeten.

Zo zijn we met een promotie stand op de Sharknose Meeting te Boxmeer geweest en niet te vergeten Bimmervest Venlo dat leuk bezocht werd. (zie foto)

Wij van de autocommissie zijn er maar druk mee.

Zo zijn we ook naar bevriende BMW Clubs meeting geweest zoals naar Duitsland naar de E34 club Ostfriesland, die ook zeer gezellig was en natuurlijk ook bij ons komen.

We zijn op bezoek geweest bij een club dag van de touring club gewoon bij een gezellige familie thuis georganiseerd en ja ga zo maar door.

Ook kunnen we vermelden dat we een bekende hebben gescoord voor de dag in Marum en dat is Tim Coronel die de gehele dag aanwezig zal zijn om zijn hun Oliemerk te promoten; ‘Tuning Oil’ deze Tim zal uw aangekochte cap of shirt met een handtekening voorzien. (zie foto)

 

 

Natuurlijk hebben we niet de motoren vergeten en komen er ook speciale klassieke bezienswaardigheden zoals een BMW racer zijspan heel uniek. (zie foto)

Wij zijn ook zeer blij met de toezeggingen van diverse erkende clubs die op onze dag naar Marum komen zowel Nederlandse als Duitse clubs. (zie poster)

De dealers moeten we natuurlijk ook niet vergeten, zoals Motorplaza, Martinistad en Van Houten.

Wij hopen dat u onze dag gaat bezoeken en mee kunt genieten van deze mooie club dag van BCN.

Oja we mogen onze standhouders en sponsoren niet vergeten, onder hun kunnen we deze dag niet neerzetten. (Logo Schmiedmann)

We doen onze uiterste best om er een aantrekkelijke dag van de maken voor de BMW liefhebbers van zowel motoren als automobielen.

Met vriendelijke groet,
Team
Organisatie BMW meeting Marum

 

 

 

Extra foto's