Officiële BMW Club Nederland

2014 Cor Rutte Weekend

Een foto en videoverslag van een geslaagd Cor Rutte Weekend 2014.

Het was een mooi en een afwisselend weekend, zowel qua weer, de routes naar Meschede als ook het gezelschap. Vrijdag was het prachtig weer om aan te rijden. Tot laat in de avond hebben de BCN-leden buiten kunnen zitten in de Biergarten of op het zonnige terras van het hotel met zicht op de Hennesee. Zaterdag was het weer minder en wat wisselvallig, maar dat mocht de pret niet drukken. Het asfalt werd steeds droger waarna het gas wat verder open kon. De dagroute was mooi met strak asfalt en vele mooie bochten, of zoals de duitsers het zeggen 'Kurven reiche Strecken'. Diverse nieuwe leden hebben het Cor Rutte Weekend 2014 als een warm welkom in de club ervaren.

Wellicht wil een van de nieuw leden zijn of haar ervaring delen met alle leden een leuk stukje schrijven over het Cor Rutte Weekend 2014 voor het komende clubblad!.    

De after tour borrel in de Kneipe Klabautermann smaakte prima en de mooie verhalen kwamen vanzelf. Het 4* hotel was uitstekend en het diner en het ontbijt waren van een uitmuntende kwaliteit, er was voor ieder genoeg keus.   

Zondag na het ontbijt - in het restaurant Windrose of Seeblick - met tegenzin en in de regen vertrokken. Slechts een buitje gehad, maar die duurde voor de meesten van ons wel tot aan thuiskomst. Een mooie gelegenheid om de regenkleding te testen voor het komende motorseizoen. Heel wat kanariegele regenpakken met het ons bekende logo kwamen te voorschijn.

We kunnen terugkijken op een geslaagd Cor Rutte Weekend 2014.     

Toercommissie bedankt, namens alle zeventig deelnemende leden!   

Hier een mooie serie foto's van Bouke den Ouden:

Deel 1:

Deel 2:

en een filmpje, eveneens van Bouke den Ouden

 

Extra foto's