Officiële BMW Club Nederland

2015 Duitse merkenrit

Duitse merkenrit 2015.

Zondag 28 juni stond de jaarlijkse Duitse Merken Rit op het programma, ook dit jaar werd de rit gezamenlijk georganiseerd door de Heinkel Club Nederland, MZ Club Holland, NSU Club Nederland, BMW Club Oirschot en de BMW Club Nederland.

Zoals de naam al zegt, is de Duitse Merken Rit bedoeld om zo veel mogelijk verschillende Duitse merken "op de been" te brengen.

 

Onder een stralend blauwe hemel verzamelden zich 21 motoren, 9 Heinkels, 11 BMW's en 1 NSU op de grote parkeerplaats bij restaurant De Goudreinet in Terschuur.

 

Na de koffie vertrokken de rijders om elf uur voor de eerste etappe door het Noord Veluwse landschap, dat zich kenmerkt door donkere bossen en grote heidevelden. Dat we niet de enige waren, die van deze zomerse dag profiteerden, bleek wel uit de grote groepen motorrijders en wielrenners, die onze weg kruisten.

Naast de natuur, die de aandacht vroeg, waren het ook de mensen in de dorpen, die keurig in het zwart gekleed ter kerke gingen, in contrast met de vele, sportief geklede vakantiegangers, die we onderweg tegenkwamen.

Via Barneveld en Kootwijkerbroek naar Stroe, binnendoor naar Vierhouten, waar een ruime pauze was ingepland.

Onbekende pagina

  • Over ons
  • © 2018 - Xim Systems