Officiële BMW Club Nederland

2015 Trip Leipzig

Trip Leipzig

Het is weer voorbij.

Jammer dat er dit keer weinig animo was vanuit de club, maar met behulp van BMW dealer Maaral en enkele vrienden kon het toch doorgaan.

Top weekend Leipzig zit er op.

Donderdag 15 oktober kwamen de mensen rond 16.00 uur bijna allemaal op tijd binnen bij de Niederlassung Leipzig. Hier werd ons een kop koffie aangeboden en kregen wij een rondleiding door de zaak en hebben hier de BMW motor, auto, ///M, i en MINI gezien.

Ook de toonzaal met ruim 200 2de hands BMW/MINI hebben we mogen bewonderen.

Hierna zijn we rustig door gereden naar het hotel en na het opfrissen gebruik gemaakt van het avondeten. Uiteraard was het niet vroeg voor we het bed opzochten.

Vrijdag  8.00 uur allemaal aan tafel en naar dat ontbijt op weg om de BMW fabriek Leipzig een bezoek te brengen. Allereerst stonden we oog in oog met de nieuwe BMW ///M2 WAT EEN AUTO.

Ook de i8 stond in de ontvangst hal. Maar deze hadden wij al gezien van de klanten die via BMW Maaral met ons mee waren.

Het duurde even voor dat wij de koptelefoon met ontvanger in de hand kregen. Maar nu waren wij er klaar voor en mochten wij met behulp van een bus beginnen aan de rondleiding van de i. Wat een oppervlakte, schoon en een stilte in deze fabriek. Alles wordt met nietjes en lijm in elkaar gezet ,onbegrijpelijk.

Terug in de ontvangst hal werd ons de veiligheidsbril uitgedeeld en werden we begeleid naar de eetzaal. Hier mochten wij het dienblad vol pakken met eten, SUPER. Na dat een ieder de buik vol had gingen we richting de 5 vingers van de klassieke lijn. Alles te voet dit keer. Helaas hier niet de stanserij  gezien. En ook bij de spuiterij hadden we pech, niet alles gezien. Maar voor de rest alles voorbij zien komen 2 coupe, 2 vijfdeurs en 2 active tourer.

Om 16.00 uur dan maar eens rustig richting hotel en plaats genomen in de woonkamer. Rustig bij komen en praten over alles wat wij zoal gezien hadden. Na het avond eten en de nodige drankjes werden de slaapkamers opgezocht.

Zaterdag 17 oktober 8.00 uur aan tafel om gezamenlijk het ontbijt te nemen. Ja nu was het handen schudden en weer richting huis.

Ieder bedankt voor de gezellige dagen en het goed luisteren naar de begeleiders van BMW.

Gerhard de Vries

Autocommissie

 

Extra foto's