Artikelen

BMW Motorrad Day 22 september

BMW Motorrad Day 22 september 2013, vier mee!

Het grootste Nederlandse BMW Motorrad evenement van het jaar. 

Heeft u ook zo'n zin in een motorevenement waar ongelooflijk veel te beleven valt? Een dag voor en door BMW Motorrad liefhebbers. U kunt het complete modellengamma van BMW Motorrad uitproberen. Adembenemende demonstraties zien. Deelnemen aan workshops en clinics. En natuurlijk een semi-overdekt terras, een goede DJ en talloze BMW Motorrad fans om kennis mee te maken. Voor de kleinsten is er een springkussen en voor u leuke standjes en een Bikers Bar om even uit te blazen.

 

90 Jaar BMW Motorrad

U kunt zich alvast verheugen op leuke activiteiten ter gelegenheid van het 90-jarig jubileum van BMW Motorrad. Aan een gevarieerd programma wordt nu hard gewerkt. Wilt u op de hoogte blijven, kijk dan regelmatig op deze pagina’s, neem een kosteloos abonnement op BMW eRide of volg BMW op Facebook.

 

Save the Date: zondag 22 september 2013

Zet de datum alvast in uw agenda. De eerste Nederlandse BMW Motorrad Day begint om 10.00 uur ’s ochtends en duurt tot 17.00 uur. U kunt komen en gaan wanneer u maar wilt. Entree en deelname aan alle activiteiten is kosteloos.


Plaats

Het evenement wordt gehouden bij het BMW Driving Experience Center in Zandvoort.


Meldt u nu aan voor de BMW Motorrad Day.

U wilt de eerste BMW Motorrad Day in Nederland toch niet missen? Reserveer dan meteen uw gratis toegangskaarten, dan bent u verzekerd van een geweldige dag.
Bovendien maakt u kans op één van de 9 fraaie “90 jaar BMW Motorrad” boeken die tijdens het evenement worden verloot.

Toegang tot het evenement en deelname aan de activiteiten zijn gratis. Schrijf wel snel in, want het aantal plaatsen is natuurlijk niet onbeperkt.

 

Wilt u zich aanmelden voor BMW Motorrad Day klik dan:  Hier


Het  programma van zondag 22 september aanstaande.

Er is hard gewerkt aan een gevarieerd en boeiend programma. En er komen nog steeds nieuwe onderdelen bij. Hier kunt u in elk geval op rekenen:

Workshop navigatie

Routes downloaden, uploaden en delen. Diverse bestandsformaten, Basecamp, Tourtracker. Er kan tegenwoordig heel veel en heel makkelijk, maar wat precies en hoe? Onze GPS expert legt in een workshop van 20 minuten duidelijk uit wat de mogelijkheden zijn. Tussen de workshops door is er voldoende ruimte voor de gevorderde GPS-er om vragen te stellen.

Clinic ABS

Bijna iedereen weet wat ABS doet, maar hoe voelt dat nou als je echt zo hard moet remmen, dat het ABS systeem in werking treedt. Onder leiding van ervaren instructeurs kunt u dit ervaren. Met uw persoonlijke toegangscode (u dient zich dus eerst aan te melden voor het evenement) kunt u zich vanaf 22 augustus online aanmelden voor deze clinic.

Demonstratie ABS en ASC

ABS en ASC, wat is het en wat doet het nu precies. Voorafgaand aan deze demonstratie worden de systemen uitgelegd om daarna spectaculair gedemonstreerd te worden. En u zult het zelf zien: er kan veel meer met uw motor dan uw denkt ...

Clinic Offroad

De BMW GS is de onbetwiste avonturier. On- en offroad; op beide ondergronden voelen de GS modellen van BMW zich thuis. Heeft u altijd al eens willen voelen hoe dat nu rijdt buiten de gebaande paden? Deze clinic leert u de beginselen van het offroad rijden. Met uw persoonlijke toegangscode (u dient zich dus eerst aan te melden voor het evenement) kunt u zich vanaf 22 augustus online aanmelden voor deze clinic.

Workshop techniek

Altijd al van de technische trainers van BMW Motorrad willen horen hoe het nu precies zit? Ieder half uur start er een workshop over de techniek van BMW motorfietsen. Tussen de workshops door is er ook voldoende ruimte voor het stellen van technische vragen.

Proefrijden

We nemen het complete modellengamma van BMW Motorrad mee om uit te proberen. Met uw persoonlijke toegangscode (u dient zich dus eerst aan te melden voor het evenement, zie hierboven) kunt u vanaf 22 augustus online via BMW site uw favoriete machine reserveren.

Bron: BMW Group PressClub Nederland


 

Lees het verslag