Artikelen

25+ Duitse Merken Rit op 28 juni 2015

Duitse Merken Rit 25+ Commissie op 28 juni  2015 vanuit Barneveld.

 

Zoals gebruikelijk wordt de Duitse Merken Rit weer gereden op de laatste zondag in juni. En in 2015 is dit op 28 juni dat de klassiekers weer tot leven komen. Deze rit - die dit jaar voor de 21e keer zal worden georganiseerd - staat open voor klassieke motorfietsen, scooters en dwergauto’s van Duitse makelij.

Wie kent ze niet? Befaamde Duitse motoren, scooters en dwergauto’s van merken als Adler, Heinkel, BMW, Horex, DKW, NSU, MZ, Goggomobil, TWN, Maico, Zündapp en nog veel meer. Eigenlijk te veel om op te noemen. Enkele merken bestaan nog; vele merken zijn al van het toneel verdwenen.

En klassiek betekent hier ten minste 25 jaar en ouder. Ook dit jaar wordt de rit gezamenlijk georganiseerd door de Heinkel Club Nederland, MZ Club Holland, NSU Club Nederland, BMW Club Oirschot en de BMW Club Nederland.

Vanaf 10:00 uur wordt er verzameld bij de “Goudreinet Barneveld” aan de Zelderseweg 63, 3784 LN in Terschuur. Informatie over de Goudreinet vindt u hier: http://www.goudreinetbarneveld.nl/

Dat is op de kruising van de A1 en de A30. Er is een ruime parkeerplaats voor de eventuele aanhangwagens ed. De start van de ruim 100 km lange rit is om 11 uur.
De Goudreinet te Barneveld is ook de plek waar de rit eindigt.

De pauzeplaats is bij “Hotel Restaurant de Vossenberg” aan de Elspeterbosweg 1, 8076 RA in Vierhouten. Informatie over het pauzeadres vindt u hier: http://www.hoteldevossenberg.nl/

Er rijdt bij deze rit geen bezemwagen mee.

Namens het organiserend comité, Ed Verhagen

 

      

 

 

 

 

 

 

Voor alle evenementen van de BMW Club Nederland (BCN) of door BCN aanbevolen evenementen is de disclaimer van toepassing, die u op de website en onderaan deze bladzijde aantreft.