Artikelen

Nazomerweekend 19-21 september

Nazomerweekend BCN van 19 t/m 21 september gaat naar Limburg.

Ervaar de pracht van het Limburgse land, duik in de historie, winkelen, (na)(s)tuurgebieden Hautes Fagnes en Eifel dichtbij, rust en ontspanning.

Beste BCN-leden,

Zoals bekend was 2013 het jaar dat Ton&Ingrid voor de laatste keer het nazomerweekend met veel succes organiseerden. Een woord van dank past wel naar hen toe voor het vele, leuke werk en de tijd die zij erin staken! Dank aan Ton&Ingrid!

Maar ook reden voor de TC om eens te kijken of de “formule” nazomerweekend aangepast dient te worden. En ja, we gaan het dit jaar iets anders doen maar hopen op een net zo grote, gezellige groep leden die meegaan.

We gaan iets minder ver van huis en met keuzemogelijkheden, echter met behoud van de gezellige avonden met elkaar, nog steeds voor auto- en motorleden.

Het reisdoel is Zuid-Limburg met de Noordelijke Ardennen & Eifel dichtbij.

Op vrijdag kan eenieder met een leuke rit de reis naar het zuiden ondernemen of gebruik maken van de mogelijkheid vrijdagochtend te verzamelen in Overloon voor een bezoek (met rondleiding en lunchgelegenheid) aan het oorlogsmuseum aldaar( entree ± € 15,-, Museumjaarkaart gratis).

Vandaar nog een vlotte 100 km naar het hotel. Natuurlijk is op eigen gelegenheid een middagje Maastricht of Aken ook goed te doen.

Op zaterdag keuze om bijvoorbeeld Maastricht (25 km) of Aken (15 km) te bezoeken of deel te nemen aan een groeps-excursie (entree ± € 10,-) naar fortificatie Eben-Emael, net onder Maastricht, met in de middag nog een leuk stukje sturen. Natuurlijk ligt er in de Ardennen of Eifel voor de zaterdag ook een lange rit te wachten op de km-vreters!

Op zondag de keuze om nog een korte route te rijden richting en door de Hautes Fanges, we hebben nog een mooie Kastelenroute liggen rond Maastricht of u volgt onze binnendoorroute die u brengt naar het Brabantse Gemert als eindpunt.

Kortom, wij denken voor Elck wat wils te bieden en toch de BCN-gezelligheid erin te houden.

We hebben een prima hotel gevonden in het uiterste zuiden van Limburg in het plaatseje Epen.

Kosten                                                                                                                                  

€ 135,= per persoon op basis van een 2-persoonskamer met douche en toilet, inclusief ontbijt, diner, toeristenbelasting. De toeslag voor een 1-persoonskamer bedraagt € 20,=.

Inschrijven kan via het Inschrijfformulier Nazomerweekend 2014


Let op: De hotelcapaciteit is inmiddels beperkt, met name voor de 1-persoonskamers. Inschrijven ná 11-5 kan maar de toercommissie gaat dan eerst contact opnemen met het hotel inzake beschikbare kamers.

Update 28 mei

Het maximum aantal 1-persoonskamers is bereikt. Inschrijven kan nog voor 2-persoonskamers.

Of neem contact op met de Toercommissie!

Uiteraard ontvangt u zo snel mogelijk bericht van de TC en daarmee is je boeking een feit.

Groet van de Toercommissie, Ludo & Rob

 

Informatie over het       Oorlogsmuseum

Informatie over het fort  Eben-Emael

Informatie over het       Hotel Berg en Dal te Epen 

 

Lees het verslag