Artikelen

Duitslandweekend 18-20 (+21) september 2015

Duitslandweekend Sauerland van 18-20 september (evt. plus 21 sept).

Hotel is vol, helaas  geen kamers meer beschikbaar!     

We gaan weer nazomeren in het prachtige Sauerland (Hallenberg-Braunshausen) !

Beste clubleden,

In samenwerking met de Toercommissie hebben Ton en Ingrid het niet kunnen laten om in september toch weer een toerweekend in Duitsland te organiseren. Gezien onze eerdere ervaringen in september 2012 bij Haus Wiesengrund vonden wij dit voor herhaling vatbaar. Als 'Official partner of BMW Motorrad' biedt Haus Wiesengrund de leden eventueel ook de mogelijkheid de allernieuwste BMW modellen tegen een redelijke prijs proef te rijden… denk hierbij aan R Nine T, R1200GS, F800R, K1600GT, F800GS, F700 GS. De details hierover zullen later bekend gemaakt worden. Ook is onze gastheer, de heer Knecht, bereid om bij voldoende interesse een gemeenschappelijke toer te organiseren naar het BMW Motorrad Museum in Erndtebrück.

In het Sauerland motor rijden is met al die prachtige bochtige weggetjes, mooie koele stuwmeren en heerlijke bossen altijd een genot. Auto- en motorrijden als ultieme ervaring. Het Sauerland wordt begrensd door het Bergische Land in het westen, het Ruhrgebied in het noordwesten, het dal van de Lippe in het Noorden, het Waldecker Land in het oosten en het Rothaargebergte in het zuiden. De hoogte varieert van 200 meter in het dal van de Ruhr tot ruim 840 meter in het Hochsauerland.

Na zoveel mooie bochten, grandioze uitzichten en een overdosis frisse lucht is het bij Haus Wiesengrund ’s avonds gezellig napraten onder het genot van een heerlijk biertje of een van de verrukkelijke wijnen uit de regio. Ook genieten we dan van een heerlijke ‘Regionale Küche’ van topkwaliteit zoals we eerder hebben ervaren in 2012.

Nieuwsgierig geworden? Neem alvast een kijkje op WWW.Wiesengrund.net

In het weekend van 18, 19 en 20 ( evt. ook 21) september rijden we dan ook naar Hotel Haus Wiesengrund in het Sauerland, alwaar de familie Knecht ons voor een 2e maal allerhartelijkst zal ontvangen. Haus Wiesengrund heeft de beschikking over prachtige kamers, een zwembad, sauna, motorcarport en een garage voor ongeveer 25 motoren.

Na stevig onderhandelen kunnen de clubleden kiezen uit een 3- of 4-daags arrangement:

Twee overnachtingen inclusief ontbijt en Galabuffet  (18, 19 en 20 september 2015).

• Prijs per persoon in een 2-persoonskamer € 122,40

• Prijs per persoon in een 1-persoonskamer € 149,40

Drie overnachtingen inclusief ontbijt en Galabuffet (18, 19, 20 en 21 september 2015)

• Prijs per persoon in een 2-persoonskamer € 176,40

• Prijs per persoon in een 1-persoonskamer € 216,90

Boeken is niet meer mogelijk.

De routes komen alleen beschikbaar op GPS (dus geen papieren versie). Uw deelname is zeker na ontvangst van uw 100% betaling. 

Postbanknummer IBAN: NL71INGB0000719355 t.n.v. de penningmeester BMW Club Nederland.

 

 

 

 

 

 

Voor alle evenementen van de BMW Club Nederland (BCN) of door BCN aanbevolen evenementen is de disclaimer van toepassing, die u via deze link Disclaimer kunt raadplegen.