Artikelen

2015 BBQ-rit

Op zaterdag 22 augustus 2015 organiseert de Toercommissie een BBQ-rit.

Inschrijving is gesloten!

BBQ-rit: zaterdag 22 augustus 2015: voor auto- en motorleden!  Dus eigenlijk alle bestuurders, duo’s en familie! Oud verhaal maar vers vlees: beetje toeren, bakkie bij de start, onderweg op een terrasje en gewoon weer eens een gezamenlijk eindpunt met een feestelijke, smakelijke afsluiter: BBQ!

Wegens vakantietijd geen clubavond maar wel een leuke avond met de club?

De Toercommissie nodigt u uit!

Op zaterdag 22 augustus, centraal in ons zonnige land starten we voor een mooie rit naar Made, voortuin van de sterk veranderde Biesbosch. Vers vlees to BBQ, stokbrood, salades en een keur aan bijgerechten. En alles wordt voor ons gedaan. Ok, kost wat maar dan heb je ook wat!

Wat biedt de Toercommissie?

Een mooie rit ernaartoe.

Gelijktijdig aanvallen op de BBQ.

Een leuke extra rit voor de zondag, huiswaarts, voor wie wil.

Wat kunt u zelf…?

Een after-BBQ-overnachting boeken in Made*.

De rit ernaartoe overslaan en tijdig aanwezig zijn voor de BBQ.

Op zaterdag of zondag een fijne rit rijden, tuurlijk met nieuwe vrienden.

Hallo! Is daar iemand? Ja, de TC! 

Deelname aan de BBQ (inschrijving is gesloten) .

De kosten voor de BBQ zijn € 20,= p.p. exclusief drankjes en bij inschrijving te voldoen aan de penningmeester BCN. De inschrijving sluit 26 juli i.v.m. reserveringen. En ook bij slecht weer gaan we BBQ-en of we regelen wat gezelligs binnen. Trust us, gegeten wordt er, al zijn we met een minimaal clubje!

Let’s BBQ!

*We hebben een BBQ-afspraak in Hotel/Partycentrum ’t Trefpunt in het centrum van Made.      

Made kent een keur van hotels op loopafstand van ‘t Trefpunt. Met ’t Trefpunt hebben we een afspraak dat als je belt met het hotel op 0162-684000 danwel mailt naar hans@hoteltrefpunt.nl en aangeeft dat je reserveert voor BCN-BBQ er nog een speciaal kamerprijsje wordt gemaakt. http://www.hoteltrefpunt.nl/

Let op : Vol is vol maar bijvoorbeeld Best Western Hotel in Made is op loopafstand van de BBQ, ook met de broekriem een gaatje losser….haalbaar.

 

 

  

Voor deelname aan evenementen van de BMW Club Nederland (BCN) of door BCN aanbevolen evenementen is de disclaimer van toepassing die u op de homepage van de website kunt vinden. Deelname is geheel voor eigen risico.

 

Lees het verslag