Artikelen

Midsummerweekend 15-17 augustus 2014

In het pittoreske Friese dorpje Oudega ligt hotel IE-Sicht.

Tegen het Nationale Park “Âlde Feanen” en aan de rand van de Drachtster Ee. Vanaf het terras een schitterend uitzicht over de wijde Ee….

Beste BCN-leden,

Na een eerste succesvolle verkenning in 2013 alle reden dit jaar wéér een zomers weekend te organiseren. Maar nu 3 dagen, waarvan 2 nachten in het mooie Friesland, voor zowel auto- en motorleden:

Op vrijdag rond 10.00 uur vanaf een verzamelpunt in ‘s lands midden noordwaarts via de mooist bijeengezochte (motor)wegen om te eindigen in Oudega. Na een drankje op het terras aan het water heerlijk dineren en zo het bedje inrollen: YEP!

Op zaterdag een mooie rit door Friesland, met natuurlijk extra aandacht voor dorpen als Tirns, Makkum, Stavoren, Yndijk, Feansterdyk: lang net wêze!  Landerijen, buitens, vergezichten, rust en water met als afsluiting weer dat terras met aansluitend overheerlijk diner.

Zondag, na een ongetwijfeld goede nachtrust en ontbijt, huiswaarts maar niet over de snelweg natuurlijk ;<)

Eindpunt Bataviawerf in Lelystad.

Kosten

€ 129,00 per persoon voor 2 nachten incl. zeer uitgebreid ontbijt, 3-gangen diner,                               toeristenbelasting, op basis 2-pk met douche en toilet. De toeslag voor een 1-persoonskamer bedraagt € 45,00 (let op, de 1-pk is beperkt beschikbaar!)

Inschrijving via de website en uw inschrijving is pas geldig na de gebruikelijke aanbetaling aan de penningmeester van de BMW Club Nederland.

Update 28 mei:

 Inschrijven voor dit evenement is vanaf heden “gesloten”.                                                  Het maximum aantal personen van 32 is bereikt! 

Er is nog één kamerdelerplek beschikbaar. Wil je toch mee dan neem contact op met de toercommissie. We kijken dan voor een mogelijke oplossing.

 

Informatie over hotel IE-Sicht

Hartelijke groeten van de toercommissie. 

Rob Beuk & Ludo Sidler

 

 

 

Lees het verslag