Artikelen

2016 Clubreis naar Zuid-Spanje Malaga 8-13 april 2016

 Warm? Nee: HOT News! 

 

 

 

Waren er eerst TC-plannen om in oktober 2016 een reis naar Spanje te maken, hebben we nu definitief een datum komend voorjaar: vrijdag 8 t/m woensdag 13 april 2016: Zuid-Spanje,omgeving Malaga.

Motoerit (TC-lid Ludo Sidler), waarmee we samen deze reis aanbieden, heeft in 2015 voor BMW Motorraddealer Mofra een groepsreis verzorgd naar Noord-Spanje. Dat bleek een succes en de toercommissie (TC) keek daar al met een scheef oog naar, weer eens wat anders! 2016 heeft Mofra voor haar klanten in maart een reis naar Malaga en die was heel snel volgeboekt. Reden voor Motoerit om in april nogmaals Malaga te plannen en daar heeft de TC voor een aantal plaatsen een optie op genomen.

“Ik zag heel hoog een wit huisje en dacht dat kan toch niet waar zijn? En jawel hoor na zeker 30 hairpins zat ik op 1085 m. hoogte. Even GPS gecheckt en het klopte. Wow, dat was echt onvoorstelbaar.Verder zie je in elk dorp op het dorpsplein bankjes gevuld met de oudjes die de “dagelijks gang van zaken” aan het bespreken zijn. Tenminste dat denk ik. Maar wat moet je anders in zo’n dorpje. Ik versta het niet, maar het gaat er soms best heftig aan toe zoals bij dat tafeltje met die parasols. Er werd gegokt.

Naar Gibraltar? Dat is geen officiële route maar voor de liefhebber: 375 km dagtocht.

De reis verloopt als volgt:                                                                                                                 Enkele dagen vóór de reis breng je je motor naar een verzamelpunt waar de motor in een beschermende krat wordt geplaatst en vervolgens in een vrachtwagen wordt geladen. Bij aankomst bij het hotel in Spanje zijn de motoren uitgekrat en gestald. 8 April melden de deelnemers zich op het vliegveld in NL en vliegen naar Malaga om een paar dagen heerlijk te sturen. Na de laatste dag worden de motoren weer ingeladen en vliegen de deelnemers in de  avond weer naar Nederland.Een paar dagen later zijn de motoren weer af te halen op de verzamelplaats

-Vliegveld: op dit moment vermoedelijk Rotterdam of Eindhoven, uiteraard Malaga.  Exacte tijden  volgen nog
-Verzamelpunt/laden motoren: vermoedelijk Mofra BMW Dealer in Rijen
-De reis kent een maximum én een minimum aantal deelnemers. Inschrijvers ontvangen bericht over  deelname.Wordt het minimum niet gehaald gaat de reis niet door

Hotel: http://www.fincaeslava.com

De reis:

6-daagse hotelreis met je eigen motor in Zuid-Spanje
5 overnachtingen in **** hotel Finca Eslava, Antequera, Malaga op basis 2-pk
Wellness, Fitness, Pool, restaurant, bar, terrassen, parking etc
5 x ontbijt en diner in hotel inclusief
Retourvlucht Rotterdam/Eindhoven naar Malaga Airport
Bustransfers Airport naar hotel in Antequera (60 km) VV
Transport motorfiets Nederland/Spanje VV
4 ritten in GPS (250 km, 260 km, 270, km, 270 km, extra Gibraltar, Extra Malaga)
De routes zijn slechts een aanbeveling, niet verplicht
Reisbegeleiding door Motoerit. 

Kosten:
Motor met bestuurder:€ 1.245,=
Voor de duopassagier:  €  675,=
Toeslag voor 1-pk           € 175,= 

Inschrijving op de BCN-opties: Vol is vol! Inschrijven via website BCN.

NB: inschrijven verplicht je tot afname van de reis volgens algemene voorwaarden Motoerit.
U ontvangt, zodra vastgesteld is dat de reis doorgaat,bevestiging, nadere info en de factuur van Motoerit. Zorg dus voor een reis- en annuleringsverzekering. 

Toercommissie BCN

Handige links:
toercommissie@BMWClubNederland.nl
www.bmwclubnederland.nl
http://motoerit.nl/groepsreizen/reizen/malaga.html
info@Motoerit.nl
http://www.fincaeslava.com/

  

 

Voor alle evenementen van de BMW Club Nederland (BCN) of door BCN aanbevolen evenementen is de disclaimer van toepassing, die u via deze link Disclaimer kunt raadplegen.