Artikelen

2017 Kampeerweek Bouke

De Ardèche in Franrijk: 15 t/m 22 juli

 

 

Ondanks dat we nog volop in 2016 zitten en de zomer nog nauwelijks lijkt te zijn afgelopen wil ik jullie al wel laten weten dat er voor de kampeerweek van 2017 al het nodige op de rit staat. Tijdens de editie van dit jaar heb ik de deelnemers al laten weten waar we volgend jaar naar toe zullen gaan: de Ardèche. Dit is een gebied ten Zuiden van de Auvergne, ongeveer 1100 km. vanaf de stad Utrecht. De datum staat inmiddels ook al vast, van zaterdag 15 t/m 22 juli 2017.

De reden dat ik dit in ons aller clubblad vermeldt is dat er, in tegenstelling wat ik eerder gezegd heb, ook in 2017 weer de mogelijkheid bestaat om een mobile home te huren.

Omdat het aantal plaatsen beperkt is en de reserveringen tijdig moeten worden gedaan, doe ik bij deze een oproep aan iedereen die graag mee wil en van een mobile home gebruik wil maken, om zich uiterlijk eind november 2016 bij mij aan te melden. De mobile homes hebben elk twee slaapkamers en zijn dus geschikt voor 4 personen. De meerprijs ten opzichte van kamperen komt uit op €70 à €80, met de prijzen van dit jaar.

 

 

Reserveringen worden gehonoreerd op basis van datum van aanmelding.

Mijn emailadres is boukedenouden@ziggo.nl

Ik ben benieuwd naar jullie reacties

Bouke den Ouden

 

Voor alle evenementen van de BMW Club Nederland (BCN) of door BCN aanbevolen evenementen is de disclaimer van toepassing, die u via deze link Disclaimer kunt raadplegen.

 

Bespreek op het forum