Artikelen

2016 Bimmerfest- 18 sept.

 
 
 
 
 
 
 


In 2016 zal BimmerFest niet alleen in Venlo plaatsvinden, maar zal er een tweede evenement worden georganiseerd in Venray. Op 18 september 2016 zullen twee indoorhallen van Evenementenhal Venray worden ingericht als showhallen. Een nieuwe editie, die deels indoor en deels outdoor plaats zal vinden. Met een indoor oppervlakte van 11.000 m2 en ruimte voor nog eens 1.000 BMW's op het buitenterrein, belooft dit een kwaliteitsevenement te worden.

Aanmelden club BimmerFest Indoor – 18 september 2016
Uiteraard zijn clubs tijdens deze editie van harte welkom in Venray. Gezien de oppervlakte, kunnen er maximaal 50 auto's per club aangemeld worden voor het buitenterrein. Ook kunnen er een aantal extra auto's aandragen worden voor in de hallen. Het aantal dat binnen geplaatst kan worden, wordt gebaseerd op het aantal dat de clubs buiten aanmeldt en zal tussen de twee en vijf BMW's liggen. Bij de aanmelding ontvangen wij graag eerst foto's van de auto's die de club indoor aanbied. Naar verwachting zullen 40 nationale en internationale clubs zich aanmelden. Clubs kunnen zich tot en met 15 juli 2016 aanmelden voor BimmerFest Indoor.

 

 

 

 

 


Verhoging entreeprijs

Na jarenlang een ongewijzigde prijs te hebben gevoerd, zijn wij dit jaar genoodzaakt om een lichte prijsverhoging door te voeren. Reden hiervan zijn de hogere productiekosten. Het prijsoverzicht is te vinden op onze website: www.bimmerfest.eu/tickets

Prijs voorverkoop ongewijzigd
Waar het eerder geen verschil maakte of je een ticket in de voorverkoop of aan de deur (i.c.m. je paddockkaart) aan te schaffen, zit er nu een verschil in deze prijzen. Tickets in de voorverkoop blijven € 10,- per stuk. Bestel je kaarten vooraf en bespaar alsnog op de entree.

Feedback, op- en/of aanmerkingen
Wij van BimmerFest geloven in een nauwe samenwerking tussen de organisatie en de scène waar wij actief in zijn. Vandaar dat wij alle clubs verzoeken om hun op- en/of aanmerkingen met ons te delen, zodat wij deze informatie kunnen gebruiken om BimmerFest te optimaliseren voor deelnemers en bezoekers. Graag ontvangen wij van jullie een e-mail met daarin jullie feedback, zoals verbeterpunten, op- en/of aanmerkingen en bijvoorbeeld programma onderdelen of thema's die jullie graag tijdens een volgende editie zouden zien (terugkomen).

Verbeterpunten
Vanzelfsprekend hebben wij zelf al een aantal verbeterpunten tijdens de afgelopen editie opgemerkt. Zo zullen wij ons inzetten om de entreerijen met betrekking tot de instromende rij BMW's te minimaliseren en zullen wij een duidelijke aanrijdroute vooraf bekend maken. Tevens zorgen wij ervoor dat er meer horecapunten en toiletvoorzieningen op de evenementenlocatie te vinden zijn.

Indien je vragen heb over deelname aan een van de (of beide) evenementen, of over het evenement zelf, neem dan gerust contact met mij op.

 

Alyssa Terlingen
Alyssa@gt-events.nl
+31 (0)78 842 12 65

 

 

 Gerhard de Vries

0031629522652

Ambassadeur Automobielen BCNL

www.bmwclubs.nl