Artikelen

2016 Car Care Twente

Gezellige clubdag bij Car Care Twente.   

 

    

Car Care Twente

Ons verhaal

Passion meets perfection

Ons verhaal begon in 2013. CarCarTwente werd opgericht en ons hoofddoel is altijd geweest: ''Auto's terug brengen in perfecte staat en deze staat voor lange tijd behouden.'' Onze specialisatie is het hoogwaardig poetswerk en lakverdeling met swissvax, dus behandelen wij de auto's met swissvax producten. Ook zijn wij officieel dealer van deze producten.

Methode

Hoogwaardig poetswerk en lakveredeling

CarCareTwente werkt in een zeer moderne swissvax prodetailing studio met het geschikte materiaal om uw auto perfect te behandelen. Dit doen we met de producten van Swissvax. Wij zijn daarom ook door Swissvax getraind en zijn zo een ''geautoriseerd swissvax pro detailing studio'' geworden. Bij ons draait het niet om de snelheid van uw behandeling maar om de perfectie. Dat is de reden dat de klant en auto nu & altijd op de eerste plaats komen, hiervoor nemen wij alle tijd. Wilt u meer weten? Er is plek voor 30 leden meld je aan bij de autocommissie.

               

LANGEVOORT 2, 7627NG, BORNERBROEK

Zaterdag 26 maart 2016 van 10:00 uur tot 13:00 uur.

Locatie: Car Care Twente

Voor meer informatie, zie: http://www.carcaretwente.nl

Hier worden de poetstips vrijgegeven om van je BMW & MINI een juweel te maken.                              Er is plek voor maximaal 30 mensen en alleen voor clubleden van de BMW Club Nederland.

Meld je aan bij de  autocommissie@bmwclubnederland.nl

Gerhard de Vries Autocommissie.

 

 

Voor alle evenementen van de BMW Club Nederland (BCN) of door BCN aanbevolen evenementen is de disclaimer van toepassing, die u via deze link Disclaimer kunt raadplegen.