Artikelen

2016 Kampeerweek

Kampeerweek Frankrijk 2016.

 

 

Zoals in de jaarplanning staat weergegeven zal de kampeerweek in Frankrijk zich van zaterdag 9 t/m 16 juli 2016 gaan afspelen in de streek die bekend staat onder de naam 'Beaujolais', grofweg het gebied tussen de steden Macon, Roanne en Lyon. De afstand vanaf Utrecht is ongeveer 900 km.

Elke reisgids zal hetzelfde vertellen; grote of grootse toeristische trekpleisters zijn er niet in de Beaujolais. Het is,  weliswaar onterecht, een vergeten stukje Frankrijk. En ook al zijn er prachtige landschappen, bezoekers komen er alleen voor de wijn. Maar zelfs dan heeft de Beaujolais niet de beste reputatie, ondanks klinkende namen als Morgon, Régnié, Fleurie en Brouilly.

Kortom, voor de modale toerist is er niet veel te beleven in de Beaujolais. Maar wij van de BCN zijn natuurlijk geen modale toeristen, wij komen juist voor die prachtige landschappen en de leegte om volop te genieten van het rijden langs en door de vele wijngaarden met aan de randen van het gebergte spectaculaire vergezichten!

Tijdens de 5 dagtochten zullen we de hele streek doorkruisen en merken dat er wel degelijk interessante plekken en bezienswaardigheden zijn te vinden in deze vergeten streek. Welke dat zijn dat zal tijdens de kampeerweek gaan blijken...

De camping heeft een aantal chalets die verhuurd kunnen worden maar daarvoor geldt vanzelfsprekend weg=weg. Mocht je hier belangstelling voor hebben wacht dan niet te lang met inschrijven. 

De deelnameprijs is vastgesteld op €155,- pp voor kampeerders, uiteraard inclusief routes en een heerlijk afsluitend gezamenlijk diner.

Voor een chalet geldt een meerprijs, afhankelijk van het type. Kosten daarvan op te vragen bij boukedenouden@ziggo.nl

Inschrijven kan eenvoudig door het inschrijfformulier in te vullen.

Bouke den Ouden

 

 

 

 

 

 

 

Voor alle evenementen van de BMW Club Nederland (BCN) of door BCN aanbevolen evenementen is de disclaimer van toepassing, die u via deze link Disclaimer kunt raadplegen.

Lees het verslag