Officiële BMW Club Nederland

BCN-reis Kent & Sussex 2018

Inschrijfformulier BCN-reis Kent & Sussex 2018
Persoonsgegevens deelnemer #1
Voertuiggegevens deelnemer #1
Kamerkeuze
reiskosten
Aansprakelijkheid

Disclaimer

Deelname aan evenementen van de BMW Club Nederland (BCN) of door BCN aanbevolen evenementen is geheel voor eigen risico. De deelnemers zijn persoonlijk aansprakelijk voor alle directe en indirecte schade van welke aard dan ook, die door toedoen of nalatigheid van henzelf of van degene voor wie ze aansprakelijk zijn wordt veroorzaakt. De BMW Club Nederland aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade van welke aard dan ook vóór, tijdens of na de activiteiten, evenementen, ritten en/of meerdaagse reizen. Elke deelnemer dient zelf voor alle geldige reispapieren en benodigde verzekeringen zorg te dragen. Uw voertuig en uw verantwoordelijkheid als bestuurder dient te voldoen aan de geldende wetgeving, zowel die in Nederland als ook daarbuiten.

Aanmelding

Reisvoorwaarden

Deze reis is een samenwerking tussen BCN en Motoerit groepsreizen. De algemene én de reisvoorwaarden van Motoerit zijn van toepassing. Advies is een reis- en annuleringsverzekering voor mens en voertuig af te sluiten.

Controle, uitprinten en verzenden

Versturen

Als je van deze inschrijving een kopie voor je eigen administratie wilt hebben, print het formulier dan uit vóór je op versturen klikt! Na het versturen van het inschrijfformulier zie je direct een bevestiging op je scherm en het formulier is niet meer zichtbaar. Blijft het formulier in beeld dan dien je nog een invoerveld in te vullen! Na correct versturen ontvang je een bevestigingsmail op het opgegeven e-mailadres. Ontvang je geen e-mail dan is wellicht het opgegeven e-mailadres niet juist: dubbelcheck je invoer vóór verzenden!