Artikelen

Bimmerfest op 1 juni te Venlo

BimmerFest te Venlo. Het BimmerFest wordt gehouden op zondag 1 juni 2014 te Venlo.

Op zondag 1 juni staat de tweede editie van BimmerFest op de kalender. Een spectaculair BMW evenement volledig gericht op BMW's en MINI's, waarbij autoliefde en passie voorop staat. Trafficport Venlo wordt omgetoverd tot een BMW tempel en zal vol staan met activiteiten en actie op de paddock van BimmerFest.

Vorig jaar was de eerste editie van BimmerFest en voor vele BMW rijders was het toch het hoogte punt van het jaar. Nog nooit zijn er in Nederland zoveel bijzondere exemplaren BMW´s bij elkaar geweest uit 5 verschillende landen. Hier zijn wij als organisatie dan ook trots op. Er was gerekend op ongeveer 600 BMW´s en tot onze verbazing haalde we bijna de 1200 exemplaren. Dit vroeg om de nodige creativiteit om de stroom van bezoekers en deelnemers in goede banen te leiden.

BIMMERFEST IS MEER DAN EEN BMW MEETING

Deze dag mag het hoogtepunt voor de BMW rijder genoemd worden: zij kunnen tussen de rijders staan en zelf interactief deelnemen aan het BMW evenement op de diverse programma onderdelen. Meld je dus snel met je snel aan met je BMW of MINI voor één van de onderdelen of kom als bezoeker langs. Koop je tickets vooraf via de ticketpagina van BimmerFest.

Dit evenement richt zich op de BMW rijder en zal flink wat aandacht hebben voor auto-lifestyle, (hobbymatig) circuit rijden, after-market accessoires, maar vooral voor veel BMW liefhebberij. Van youngtimer tot de nieuwe M-modellen, op dit BMW event zul je de verschillende BMW modellen in alle facetten voorbij zien komen.  

De activiteiten die op het evenement plaats zullen vinden, geven zowel bezoekers als deelnemers de kans om inspiratie op te doen, actief met hun auto bezig te zijn, advies in te winnen of zich te oriënteren op nieuwe trends en artikelen. Dus of je nu als deelnemer op een van de verschillende manieren zelf deelneemt aan het evenement, of alleen komt om te genieten van alle sportiviteit die deze dag aanwezig zal zijn, voor iedere BMW-liefhebber van jong tot oud is er voldoende te beleven!

Adresgegevens Trafficport

Olivier van Noortweg 7  /  5928 LX Venlo

Het programma, aanmelding en nog meer informatie vindt u op website: www.bimmerfest.eu