Artikelen

Bimmerfest op 7 juni te Venlo 2015

BimmerFest te Venlo. Het BimmerFest wordt gehouden op zondag 7 juni 2015 te Venlo.

Op zondag 7 juni staat de derde editie van BimmerFest op de kalender. Een spectaculair BMW en MINI evenement dat zich focust op de verschillende modellen. Trafficport Venlo zal worden omgetoverd in een BMW tempel en zal vol staan met activiteiten en actie op de paddock.

Deze dag mag gezien worden als het hoogtepunt in de BMW scene: bezoekers kunnen zich mengen onder de rijders en kunnen deelnemen aan verschillende onderdelen van dit BMW evenement.

Meld je vooraf aan voor een van de onderdelen of kom als bezoeker naar BimmerFest.

BIMMERFEST IS MEER DAN EEN BMW MEETING.

Deze dag mag het hoogtepunt voor de BMW rijder genoemd worden: zij kunnen tussen de rijders staan en zelf interactief deelnemen aan het BMW evenement op de diverse programma onderdelen. Meld je dus snel met je snel aan met je BMW of MINI voor één van de onderdelen of kom als bezoeker langs. Koop je tickets vooraf via de ticketpagina van BimmerFest.

Dit evenement richt zich op de BMW rijder en zal flink wat aandacht hebben voor auto-lifestyle, (hobbymatig) circuit rijden, after-market accessoires, maar vooral voor veel BMW liefhebberij. Van youngtimer tot de nieuwe M-modellen, op dit BMW event zul je de verschillende BMW modellen in alle facetten voorbij zien komen.  

De activiteiten die op het evenement plaats zullen vinden, geven zowel bezoekers als deelnemers de kans om inspiratie op te doen, actief met hun auto bezig te zijn, advies in te winnen of zich te oriënteren op nieuwe trends en artikelen. Dus of je nu als deelnemer op een van de verschillende manieren zelf deelneemt aan het evenement, of alleen komt om te genieten van alle sportiviteit die deze dag aanwezig zal zijn, voor iedere BMW-liefhebber van jong tot oud is er voldoende te beleven!

Adresgegevens Trafficport

Olivier van Noortweg 7  /  5928 LX Venlo

Het dagrogramma, aanmelding en nog meer informatie vindt u op website: www.bimmerfest.eu

 

 

 

 

 

 

 

 

Voor alle evenementen van de BMW Club Nederland (BCN) of door BCN aanbevolen evenementen is de disclaimer van toepassing, die u op de website en onderaan deze bladzijde aantreft.