Artikelen

2017 BMW dag Ekris

PERSBERICHT

Lelystad, februari 2017

 

BMW Club Nederland brengt op zaterdag 4 maart een speciaal bezoek aan BMW dealer Ekris Lelystad. De club organiseert een clubdag tussen de nieuwste BMW’s die de showroom van Ekris Lelystad rijk is. Met de komst van BMW Club Nederland komen BMW’s van alle leeftijden naar Lelystad.


BMW Club Nederland
In 1962 werd BMW Club Nederland opgericht door een kleine groep BMW liefhebbers van het eerste uur. Op dit moment heeft de club ongeveer 700 leden. Het draait binnen de club om zowel auto’s als motoren van BMW. BMW Club Nederland organiseert regelmatig clubdagen voor leden en neemt deel aan verschillende nationale en internationale evenementen.


Speciale clubdag in de showroom van Ekris
Op zaterdag 4 maart organiseert BMW Club Nederland een clubdag in de showroom van Ekris Lelystad. Een grote verzameling van diverse BMW modellen van alle leeftijden komt deze dag bijeen.

In samenwerking met BMW Nederland zijn er ook veel BMW M modellen aanwezig, onder meer de BMW M2 Coupé, BMW M3 Sedan, BMW M5 Sedan en de BMW X5 M. Ekris Lelystad nodigt iedereen van harte uit om zaterdag langs te komen.


BMW dealer Ekris Lelystad
Ekris Lelystad is de officiële BMW en MINI dealer gevestigd langs de A6 aan de Poseidonweg 5 in 8239 DK Lelystad. Samen met de vestigingen in Arnhem, Nijkerk, Utrecht, Veenendaal en Zeist heeft Ekris het grootste bereik in Midden-Nederland. Vanuit Almere is Ekris Lelystad via de A6 makkelijk te bereiken door Afrit 10-Lelystad en vervolgens Flevopoort 1-2 te volgen. De showroom van Ekris Lelystad is voorzien van de nieuwste BMW’s en de meest luxe en bijzondere uitvoeringen. Sinds 11 februari 2017 pronkt de nieuwe BMW 5 Serie in de showroom; ’s werelds meest succesvolle zakenauto.


Eerder bezoek BMW club
De clubdag van BMW Club Nederland bij Ekris Lelystad vindt plaats op zaterdag 4 maart 2017. De showroom is geopend van 09.00 uur tot 17.00 uur. BMW Club Nederland is aanwezig vanaf 11.00 uur en zal rond 15.00 uur weer vertrekken. Ekris Lelystad opent vaker zijn deuren voor speciale BMW clubs en evenementen. Eerder bracht ook de BMW Club E31 Nederland & België, beter bekend als de BMW 8 Serie Club, een bezoek aan Lelystad.

 

Voor alle evenementen van de BMW Club Nederland (BCN) of door BCN aanbevolen evenementen is de disclaimer van toepassing, die u via deze link Disclaimer kunt raadplegen.