Artikelen

BMW Meeting Marum

BMW Meeting Marum op 7 september.

Van Houten Motoren is actief op 7 september 2014 bij de 7e BMW meeting (auto’s en motoren) in Marum!

Iedereen is welkom op deze speciale dag waar veel aandacht is voor BMW-auto’s maar nu ook voor liefhebbers en eigenaren van oude en nieuwe BMW motoren! Motorfietshandelaar en BMW-specialist Van Houten Motoren te Marum (Gr.) draagt graag bij aan de BMW-meeting als sponsor, maar is vooral karakteristiek middelpunt voor de liefhebbers van het motormerk BMW. Tevens organiseert Van Houten Motoren een toertocht, conours d’élégance en de BMW-kanjer-verkiezing.

Toertochten voor BMW motorfietsen (alle bouwjaren) en BMW-oldtimers/klassiekers.

Speciaal voor de aanhangers van het beroemde BMW—motormerk organiseert Van Houten Motoren op deze dag een toertocht door het landschappelijke Westerkwartier én delen van Friesland. U ontvangt een routebeschrijving aan de hand waarvan u de mooiste plekjes van het Noorden zult beleven. Onder begeleiding wordt ook een (verkorte) toertocht gereden, speciaal voor BMW-oldtimers en klassiekers (tot bouwjaar 1970).

Beide toertochten starten tussen 10.30 en 11.00 uur, deelname is op eigen risico. Kosten voor deelname zijn in beide gevallen 5 euro, u ontvangt hiervoor de routebeschrijvingen, twee koppen koffie én genoeglijke ontmoetingen. Eigenaren van een BMW motorfiets worden van harte uitgenodigd om mee te doen!

Voor aanmeldingen voor de toertocht (en/of vragen) kunt u een bericht sturen naar info@vanhoutenmotoren.nl.

U kunt zich ook aanmelden op 7 september tussen 9.00 - 10.30 uur, bij de stand van Van Houten Motoren: ‘Kruisweg Marum’ Tolhuisstraat 1 te Marum. Dit is tevens vertrek- en eindpunt van de tocht.
Vooraf inschrijven per mail, met volledige contactgegevens en type motor, heeft de voorkeur. VOL =VOL!

Concours d’élégance.

Het spreekt voor zich dat rondom de tocht wordt gesproken over BMW motorfietsen in het algemeen en misschien ook over die van u. Alle motoren presenteren zich na terugkeer van de toertocht in het concours d’élégance. Het is de gelegenheid om de deelnemende motoren te bekijken en met eigenaren van gedachten te wisselen over van alles en nog wat…misschien over BMW-motorfietsen?

Verkiezing BMW-kanjers

Van Houten Motoren besteedt graag aandacht aan bijzondere BMW-motorfiets exemplaren en organiseert een goedmoedige verkiezing waarbij eervolle vermeldingen, stevige schouderkloppen en kleine prijzen worden toegekend in de volgende rubrieken:

- BMW motoren tot 1970; beoordeling op originaliteit, authenticiteit en uiterlijk

- BMW motoren 1970-1985: beoordeling op originaliteit, authenticiteit en uiterlijk

- De fraaiste combinatie rijder/motor. Alles mag, maar een creatieve uitspatting doet uw                       kans ongetwijfeld stijgen!

- De BMW-barrel van de dag, altijd lastig te vinden…maar iedereen verdient een kans.

- De BMW-special (alle bouwjaren!); beoordeeld op concept, vakmanschap, uiterlijk en vernuft.

Samenvatting Programma

10.00 uur Inschrijving toertocht (vol=vol)
10.30 uur start toertochten
13.00 uur concours d’élégance / beoordeling motorfietsen
14.30 uur uitdelen van Van Houten’s ‘Schouderkloppen’
16.00 uur einde

Informatie over Little Marum 2014 ga naar de website

http://bmw-marum.webklik.nl/page/home

 

 

http://bmw-marum.webklik.nl/page/home