Artikelen

Clubavond 6 april

Multimediashow over de fascinerende wereld van de ballonvaart. Aanvang 19.30 uur!

Aanvangstijd  : 19.30 uur

Ben Bläss is voor ons een galapresentatie aan het voorbereiden voor de clubavond van 6 april. Door deze uitzonderlijke presentatie hebben wij het verzoek van hem gekregen om de aanvangstijd te mogen vervroegen naar 19.30 uur. 

Ook ver over de landsgrenzen is Ben Bläss een graag geziene gast. Hij wordt wereldwijd gerespecteerd als ballonfotograaf, publicist en aanstekelijk enthousiast presentator, die daardoor op zijn beurt weer bijzondere privileges worden gegund. Bovendien komt hij op die evenementen steeds weer in contact met de ‘Groten der Aarde’.Ballonvaren houdt hem jong en brengt hem naar vele plekken op de wereld waar hij anders nooit zou komen. Wat Ben gedurende de 71 jaar van zijn leven allemaal heeft mogen beleven en heeft kunnen en mogen doen; dat redden anderen niet in één leven.

 

Plaats           : H2O (zwembad) / De Uithof 1 (voor GPS Groenendaal) / 3481 WE te Harmelen

Onderwerp     : Multimedia show van ballonevenementen in Europa, Amerika en Azie.

Spreker         : Ben Bläss

 

De fascinerende wereld van de ballonvaart – ballonvaren over drie continenten

De avond zal helemaal in het teken staan van de BALLONVAART.

U zult een indrukwekkende digitale multimediashow beleven, die door kleurrijke verhalen wordt ingeleid. Weergaloze beelden van ballonevenementen in Europa, Amerika en Azië zullen de revue passeren, die op het ritme van droomachtige muziek in elkaar overvloeien. Daarbij zullen de meest spectaculaire bijzondere ballons (special shapes) zoals een kangoeroefamilie, een ouderwetse stoomlocomotief, een reusachtig kasteel en een doedelzakspeler van55 mhoog hun opwachting maken.

De professionele presentatie in HDAV- kwaliteit wordt binnen en buiten de ballonwereld als uniek beschouwd en oogst nationaal en internationaal veel succes.              Er gaat een totaal nieuwe wereld voor u open.

Wij beloven u dat u na uw eerste ballonvaart hoog boven de Alpen ondanks hoogtevrees weer veilig op moeder aarde terug zult keren.

Laat u deze unieke kans zo dicht bij huis niet ontgaan!

Benieuwd, hier volgt alvast een voorproefje, klik hier 

 


Nieuw

Ballonvaren in het koninkrijk Nepal onder de rook van de Himalaya! Een adembenemende impressie uit Azië.

Alle presentaties zijn vanaf 2012 vernieuwd en gedigitaliseerd. Ongeëvenaard en adembenemend mooi!

Nieuwe presentaties in voorbereiding.

Auteur: Ben Bläss

E-mail: Ben Bläss 

Lees het verslag