Artikelen

De BMW Sharknose Meeting op 30 Mei 2015

De BMW Sharknose Meeting op 30 Mei 2015

De BMW Sharknose Meeting richt zich op de liefhebbers van de klassieke automobielen met de karakteristieke haaienneus, en ouder! Op 30 mei 2015 vindt dit evenement alweer voor de zesde keer plaats. In de afgelopen jaren is de Sharknose Meeting uitgegroeid tot één van de grootste evenementen voor klassieke BMW's wereldwijd. In en rond de Columbizhal in Barneveld komen gegarandeerd weer honderden klassieke BMW's uit binnen- en buitenland bijeen en vind je er de grootste markt van gebruikte en nieuwe onderdelen van klassieke BMW's in Nederland!

En er kan veel meer, bijvoorbeeld uitdeuken zonder spuiten, autotaxaties en airco vullen. Elk jaar zijn we ook weer in staat een aantal unieke BMW's tentoon te stellen. Noteer de datum nu, meld je aan en mis 'm niet! autocommissie@bmwclubnederland.nl

Ook dit jaar heeft het team van vrijwilligers weer bijzondere activiteiten in voorbereiding, we vieren het 40 jarig jubileum van de 3-serie en dus ook 40 jaar E21. Voor het eerst hebben we ook een Vermogensbank. Hoe goed hebben jouw werkzaamheden uitgepakt, of hoeveel paarden zijn er nog over na zoveel jaar? Het antwoord kun je krijgen op 30 mei.

Wanneer: zaterdag 30 mei 2015 van 10-18 uur

Waar: Columbizhal, Baron van Nagellstraat 158, 3771LL Barneveld. Slechts één minuut van A1 afslag 16!

Entree: 5 euro parkeergeld per auto verder betaal je geen entree!

Nu ook op Facebook met het laatste nieuws en veel foto’s en video's van alle afgelopen edities: