Artikelen

2017 GS-basis-training offroad

Een speciale GS-dag: training basis offroad

 

Vanuit de leden heeft de toercommissie de vraag opgevangen eens iets speciaals te organiseren voor GS-rijders. Welnu, die mogelijkheid hebben we gevonden via Verkeerstraining.nl (BCN-lid Rob Riechelman) die heeft bemiddeld voor een basistraining offroad.

De training vindt plaats in de omgeving Tilburg.

Verkeerstraining Nederland verzorgt in samenwerking met De Motortrainer een basis offroad motortraining. Deze training is speciaal voor motorrijders zonder of met een beperkte offroad ervaring.


Tijdens deze training leer je de beginselen van het offroadrijden met jouw offroad- of allroadmotorfiets. Over verschillende onverharde ondergronden ga jij de uitdaging van het offroadrijden aan. Je leert alles over grip op verschillende ondergronden, de mogelijkheden van staand rijden en het bedwingen van obstakels. En vanzelfsprekend hoe jij je weg zoekt op onbekend en ruw terrein. Het motto van de dag is “Balanceren kun je leren”. Een super mooie dag om niet snel te vergeten en . . . bereid je alvast maar voor op spierpijn de volgende dag.

Details van de training:


Zelf in het bezit zijn van een off- of allroadmotor
Locatie: Omgeving Tilburg
Datum: Vrijdag 14 juli 2017
Aanvang: 09.00 uur
Einde: 16.30 uur
Lunch: Inclusief
Prijs: € 195,00 p.p.

Verdere informatie en inschrijven: website&inschrijven

Inschrijven doe je op de website van Verkeerstraining.nl volgens de algemene voorwaarden van verkeerstraining.nl: 

Voor alle evenementen van de BMW Club Nederland (BCN) of door BCN aanbevolen evenementen is de disclaimer van toepassing, die u via deze link Disclaimer kunt raadplegen.