Artikelen

2017 Midwinterrit

 

zondag 19 februari 2017

 

 

“Lekker fris weertje, geen verrassing in deze tijd van het jaar. TC-leden Ludo en Sam regelden een mooie rit in het land van Heusden en Altena. 50 leden trotseerden in 2016 weer en wind en genoten van een fijne dag met een vrolijk voorjaarszonnetje.”

Dus alle reden om ook de Midwinterrit 2017 door TC-leden Sam en Ludo te laten regelen en zij zijn de eerste voorbesprekingen al gestart. TC-Coördinator Frans hoeft dan alleen nog maar akkoord te geven.

Als startplaats is gekozen voor restaurant “la Place Enspijk” (vroeger “de Rotonde”) aan de A2 net boven verkeersplein Deil. Van daaruit rijden we meanderend noordwaarts. De rit zal ongeveer 125 km lang zijn en eindigen in de omgeving Rotterdam. Onderweg regelen we geen vaste lunchplek maar er zitten er genoeg in de route dus dat gaat wel goed komen.

  

En voor de nieuwe leden die wel eens deel willen nemen. Je kunt gewoon komen en hoeft je niet van tevoren in te schrijven. We rijden, voor wie dat wil, in kleine groepjes en van de TC is wel een voorrijder aanwezig. Nogmaals, voor wie wil. Ga je solo of met een eigen koppeltje. Prima toch?

De route ontvang je tijdig van tevoren als GPS-route in je mail. Zijn daar vragen over dan lees meer op de website of stuur een mail aan de TC-GPS-support. (25 maart is er een workshop GPS). Uiteraard is de route, net als al onze routes ook geschikt voor auto’s.

  

In principe gaat de rit ongeacht de weersomstandigheden altijd door. Maar als je twijfelt houd dan de website in de gaten!

De TC is aanwezig van 10.30u tot 11.30u en start dan zelf ook de motoren.

Graag tot 19 februari!

Toercommissie BCN

Toercommissie@BMWClubNederland.nl

 

La Place Enspijk

Panweg 3

4157 PB Enspijk

Aan de A2, afslag 15.

0345 651 250 

 

Voor alle evenementen van de BMW Club Nederland (BCN) of door BCN aanbevolen evenementen is de disclaimer van toepassing, die u via deze link Disclaimer kunt raadplegen.