Artikelen

Oldtimerbeurs Rosmalen 10-11 januari 2015

Oldtimerbeurs Motoren, Fietsen & Airbrushshow

De BMW Club Nederland 25+ Commissie heeft een stand op de Oldtimerbeurs, vooral om de bezoekers te laten zien dat binnen de club ook ruimte is voor liefhebbers van klassieke BMW's.

Op de stand zijn, naast allerlei klassieke documentatie en BMW promotiemateriaal, ook klassieke BMW motoren opgesteld. Kom langs bij onze BMW 25+ stand.  

Als je mee wil helpen op de BMW 25+ stand mail dan naar: 25+commissie@bmwclubnederland.nl

 

Autotron Rosmalen 10 en 11 januari

Ben jij een liefhebbers van oude motoren en (brom)fietsen? Omcirkel dan snel 10 en 11 januari 2015 in je agenda! Dan vindt bij Autotron Rosmalen namelijk de Oldtimerbeurs Motoren, Bromfietsen en Fietsen plaats. De grootste Airbrushshow van Europa maakt het evenement nog specialer.

Airbrushshow

Tijdens de beurs doe je een stapje terug in de tijd. Autotron Rosmalen staat in het tweede weekend van januari helemaal vol met allerlei soorten tweewielers. Daarnaast laat een groot aantal internationale kunstenaars zien wat ze in hun mars hebben tijdens de grootste Airbrushshow van Europa.

Tweewielers, stands en onderdelen
Vele motor- en (brom)fietsclubs zullen dit jaar weer aanwezig zijn om hun even mooie als dierbare bezittingen te tonen. Zij showen hun tweewielers maar al te graag aan jou, maar er worden ook motoren en (brom)fietsen te koop aangeboden. Op de beursvloer zijn daarnaast vele stands te vinden met originele onderdelen en accessoires.

Kinderen gratis
De beurs is op zaterdag 10 en zondag 11 januari 2015 geopend van 10.00 tot 17.00 uur.                     De entreeprijs bedraagt € 12,50. Kinderen tot 15 jaar hebben gratis toegang.