Artikelen

2017 Openingsrit

Een goede traditie

 

 

Traditiegetrouw valt de datum van de Openingsrit gelijk met de seizoens-start van de BMW Motorrad Dealers. Dit jaar, 2017, is de rit op 11 maart gepland bij MR Motoren, de BMW Motorrad dealer in Barendrecht, gericht op liefhebbers in Rotterdam en omstreken.

Onze gastheren zijn Marcel Kremers en Rob de Ruiter, samen goed voor ruim 50 jaar BMW ervaring,

Hun slogan is:    Plezier begint bij MR Motoren. 

Hun passie voor motorrijden en de kwaliteiten van het BMW motorprogramma is besmettelijk. Het gaat hier niet zozeer over praktische zaken, maar toch vooral over de liefde voor en ervaringen met de motor. Het gaat over rijden en beleving, niet over vervoer.

Marcel en Rob bouwen een band met je op: niet alleen in het traject richting de juiste aankoop met het juiste gevoel, maar zeker ook in de periode daarna. Zij zijn op zoek naar je loyaliteit met dealer en merk. Perfecte service en maximale klanttevredenheid staan zeer hoog in het MR-vaandel.

Met hun knowhow en ultramoderne werkplaatsuitrusting bieden zij je service van het allerhoogste niveau. De medewerkers zijn dankzij intensieve opleidingsprogramma‘s en permanente bijscholing uitermate bekwaam. Service van premium-kwaliteit volgens internationale BMW normen, gecombineerd met originele BMW onderdelen, completeert het optimale pakket voor jou en je BMW.

MR Motoren

Van 't Hoffstraat 21
2991XP Barendrecht

http://www.mrmotoren.bmw-motorrad.nl/nl/mrmotoren/nl/index.html

Als Toercommissie hebben we dit jaar ervoor gekozen de deelnemers aan de rit mee te nemen voor een rondrit langs historisch scheepserfgoed, door het dynamische Westland, een visje verschalken in Scheveningen en via de Rottemeren weer terug naar Rotterdam waar we historie nogmaals in beeld brengen: Het Witte Huis met de Oude- en de Wijnhaven, Cruiseterminal-eiland met hotel New York waar de Holland America Lijn ooit was gevestigd en natuurlijk het SS Rotterdam waarbij we laten zien hoe Katendrecht is veranderd.

MR Motoren presenteert de noviteiten van 2017 op het gebied van motoren & kleding, dus je kan de hele dag twijfelen of je wel of niet “dat” alsnog zult aanschaffen. 

Aanmelden vooraf is niet nodig, gewoon komen. De Toercommissie is er van 10.00u tot 11.00u en gaat dan zelf ook lekker rijden. 

Datum voor 2017: 11 maart

De rit wordt als gewoonlijk een goede week vóór de ritdatum in GPS naar jullie toegestuurd.

Frans Röss

Coördinator Toercommissie

toercommissie@bmwclubnederland.nl

 

Voor alle evenementen van de BMW Club Nederland (BCN) of door BCN aanbevolen evenementen is de disclaimer van toepassing, die u via deze link Disclaimer kunt raadplegen.