Artikelen

2017 Toerrit 28 mei jong en oud

Mei staat voor de lente, voor de natuur, de maand van het nieuwe begin, het gezegde is niet voor niets: “in mei leggen alle vogels een ei”. Dat symboliseert misschien wel de nieuwe start van de Motoren Commissie en we introduceren nu een nieuw idee:

Een gezamenlijk startpunt voor een rondrit met alle motoren, voor moderne motoren en klassiekers, dus:

Wie rijdt er mee?

Op zondag 28 mei 2017 organiseert de Motoren Commissie nog een tourrit voor al haar motorleden! Nu op de Veluwe, vanaf 10 uur wordt er verzameld bij Restaurant Theehuis Uddelermeer, Garderenseweg 3 te Uddel.

Op beide locaties is een ruime parkeerplaats voor de eventuele aanhangwagens e.d. en is de Toercommissie is van 10:00 uur tot 11:00 uur aanwezig.

De rit heeft een lengte van ca. 130 km voor de moderne motoren en een lengte van ca. 85 km voor de klassieke motoren. Beide routes wordt door de Toercomissie aangeleverd bij iedereen waarvan het e-mailadres bekend is en er zijn voorrijders beschikbaar, geef even aan op de dag zelf als je daar gebruik van wil maken.

De pauzeplaatsen voor de moderne- en de klassieke motoren zijn we nog mee bezig, op het tijdstip van  het verschijnen van het Clubblad moeten de ritten nog voor gereden worden, dan kunnen we de plaatsen vaststellen.

De verzamel/start plaats is ook de plek waar de rond-rit eindigt.

Er rijdt bij deze rit geen bezemwagen mee.

We gaan er van uit dat de weeromstandigheden zo zijn dat we allemaal een mooie gezellige dag hebben.

Motoren Commissie

Ed Verhagen

Frans Röss

 

Missen is een zonde...... 

 

Voor alle evenementen van de BMW Club Nederland (BCN) of door BCN aanbevolen evenementen is de disclaimer van toepassing, die u via deze link Disclaimer kunt raadplegen. 

Lees het verslag