Artikelen

Vehikel Beurs van 23-25 augustus

Dit jaar vindt de Oldtimermarkt Vehikel in augustus plaats in Zwolle. In 2013 moest de organisatie de beurs helaas van maart uitstellen naar augustus.

De Vehikelbeurs vindt plaats op 23, 24 en 25 augustus, zie de site van Vehikel.

De BMW Club Nederland 25+ Commissie heeft sinds jaar en dag een stand op Vehikel, vooral om de bezoekers te laten zien dat binnen de club ook ruimte is voor liefhebbers van klassieke BMW's. Op de stand zijn, naast allerlei klassieke documentatie en BMW promotiemateriaal, ook klassieke BMW motoren opgesteld.

Dit jaar is deze internationale beurs voor klassiekers geheel gewijd aan klassieke tweewielers. 
Behalve complete motorfietsen, bromfietsen, scooters en fietsen vindt je op Vehikel kilo's onderdelen om de oudjes op de weg te houden. Verder veel stands met documentatie, van oude folders tot werkplaatshandboeken..

Kom langs bij onze BMW 25+ stand. 

De oorspronkelijke thuisbasis van het evenement, de Veemarkt in Utrecht, is na een lange periode van onzekerheid nu toch echt gesloopt. Men is er in geslaagd om een van de oudste oltimerbeurzen in Nederland te behouden. Vehikel wordt in de toekomst gehouden op twee verschillende locaties, een keer in het Autotron in Rosmalen en twee keer per jaar in de IJsselhallen in Zwolle. 

In 2013 vindt de eerste editie in de IJsselhallen in Zwolle plaats. De opzet van de beurzen blijft in grote lijnen hetzelfde. De nieuwe locaties zijn wat kleiner en dat betekent iets minder ruimte, maar nog steeds een gigantisch aanbod. In Zwolle zal ook het bekende buitengebeuren weer de ruimte krijgen, zo is in Zwolle straks de Steile Wand van Hennie Kroeze weer te zien (en te horen!).

Als je mee wil helpen op de BMW 25+ stand mail: 25+commissie@bmwclubnederland.nl

Adres: IJsselhallen, Rieteweg 4, 8011 AB te Zwolle