Artikelen

Seizoens openingsrit 15 maart

 

Openingsrit zaterdag 15 maart 2014.

De Nederlandse BMW dealers starten het motorseizoen op zaterdag 15 maart 2014. 

De BCN sluit daar bij aan. Voor de zesde keer en met succes doen wij mee met de seizoensopening en starten bij een BMW dealer. Deze keer heeft de Toercommissie gekozen voor BMW Dealer ARIE MOLENAAR in IJsselstein. Velen van U zullen de naam Molenaar kennen. Deze naam is een hele bekende uit de racerij.

Aan weerszijde van de straat staan twee prachtpanden voor de motoren. Als je de straat in rijdt dan is het rechter gebouw een en al BMW.

Arie Molenaar nodigt de leden van de BCN van harte uit om de start van het motorseizoen in zijn zaak mee te maken. U kunt de nieuwe modellen bewonderen onder het genot van een kop koffie met koek.

Met de Openingsrit maken wij een toertocht van om en nabij de 120 km en eindigen wederom bij Arie Molenaar / Molenaasr Motors in IJsselstein.

Voor de lunchstop hebben wij een idyllisch restaurant gevonden in Acquoy, “Lingezicht”.
De gastfamilie zal ons met open armen ontvangen. Na de zeer smakelijk tussenstop rijden wij door een stuk onbekend landschap van de Neder-Betuwe om terug te keren in IJsselstein.

Indien u graag met een volle tank aan de toertocht wilt beginnen, geen probleem, vlakbij de zaak van Molenaar ligt een tankstation. 

U kunt starten op zaterdag 15 maart 2014 vanaf 10.00 uur tot 11.30 uur bij: 

Arie Molenaar of Molenaars Motors (BMW-dealer).
Einsteinweg 5-7, IJsselstein (Utrecht) / 330-6008790

Restaurant “De Lingezicht”
Lingedijk 78, Acqouy 

Groetende en hopende u te zien bij Arie Molenaar in IJsselstein voor de BMW/BCN openingsrit van 2014.

Willem Agelink

BCN – Toercommissie.

 

 

 

Lees het verslag