Officiële BMW Club Nederland

De BMW Club Nederland

 Sinds 1962 dus 55 jaar jong!

 

 De club is in 1962 opgericht door een kleine groep BMW-bezitters 'van het eerste uur'.

 

Ze wilden hun enthousiasme voor het merk BMW delen! Op hoeveel wielen men door de bocht gaat maakte niet uit en maakt nog steeds niet, evenmin als het bouwjaar. Belangrijk is dat er een blauw/wit embleem op de motorkap respectievelijk de tank te vinden is. 

In de BMW Club Nederland heerst een goede, vriendschappelijke sfeer met respect en belangstelling voor elkaar en elkaars voertuig. De club is sportief en toeristisch ingesteld en neemt enthousiast deel aan nationale en internationale evenementen. Door de jaren heen is het ledental gegroeid tot tegen de 550.


Als regelmatig terugkerend ontmoetingsmoment voor alle leden is er de clubavond. De clubavonden kenmerken zich door een gezellige, ongedwongen sfeer. Er is tijd om bij te praten en elkaars materieel te bewonderen. Daarnaast heeft de clubavond vaak een informatieve functie waarbij een lezing danwel een presentatie wordt gegeven, die zich niet altijd beperkt tot de auto- of motorwereld alleen.

Wij nodigen iedereen van harte uit eens, geheel vrijblijvend, deel te nemen aan een van onze evenementen of kom naar een van onze clubavonden.

Bestuur BCN Nederland 

 

Voor alle evenementen van de BMW Club Nederland (BCN) of door BCN aanbevolen evenementen is de disclaimer van toepassing, die u via deze link Disclaimer kunt raadplegen.

 

Extra foto's