Officiële BMW Club Nederland

Motoren: GPS-Support

Support

 

Alle leden van de BMW Club Nederland, waarvan het e-mailadres in de ledenlijst bekend is, ontvangen de GPS-routes van de toercommissie automatisch in de mailbox. Dat is in de .GPX versie waar Garmin en Tom Tom (de nieuwste modellen) mee overweg kunnen.

Leden die inschrijven voor meerdaagse reizen krijgen die routes "exclusief" toegezonden. 

 

Als een toerjaar voorbij is, plaatsen we de routes ook op de website:

 GPS-History

 

TC-GPS-SUPPORT:

De TC wil zich ervoor inzetten dat alle leden een ontvangen route met hun eigen GPS kunnen rijden. Om die reden levert de TC een bescheiden support aan de leden om dat doel te bereiken.
Enerzijds door hulp te bieden de route gereed te maken voor in de GPS, via mail, telefoon of (na overleg) eventueel aan huis. Denk daarbij aan support bij downloaden, upgraden, instellingen en het beruchte/beroemde “herberekenen”.

Anderzijds kunnen we voorafgaand aan een clubavond tijd reserveren voor vragen en tips waarbij TC-GPS-Support aanwezig is en jullie je vraag, met bv eigen laptop, voor kunt leggen.

Je GPS-supportvragen tijdens clubavonden stellen aan de TC-GPS-Support of nog beter mailen:

TC-GPS-Support@BMWClubnederland.nl

Tips:

Herberekenen voor Mapsource

Herberekenen voor Basecamp

Openen .GPX

GPS Support:

Rob Beuk & Nico Middelburg

Voor alle evenementen van de BMW Club Nederland (BCN) of door BCN aanbevolen evenementen is de disclaimer van toepassing, die u via deze link Disclaimer kunt raadplegen.

Extra foto's