Officiële BMW Club Nederland

Motoren

Op 2 of 3 wielen

 

Motoren 

Sinds de laatste Algemene Leden Vergadering, van 4 februari 2017, zijn we met de BMW Club Nederland een nieuwe weg ingeslagen.

Taken zijn opnieuw verdeeld en binnen het bestuur maakt nu "MOTOREN" deel daarvan uit.

Hierdoor bereiken we een betere samenwerking tussen de diverse commissies en zo kunnen we goed gebruik maken van elkaars kennis. Ook kunnen we meer evenementen samen organiseren en dat verhoogt het clubgevoel.

Motoren ziet er dan als volgt uit:

 

  • Toercommissie:

Binnen de afdeling Motoren van de BMW Club Nederland houdt de Toercommissie zich bezig met het jaarlijks organiseren van ritten, reizen en evenementen.

 

  • Klassieke Motoren:

Zij organiseren en nemen deel aan diverse evenementen waar vooral de interesse ligt bij de klassiekers en zijn onderverdeeld in:

Youngtimers:                  15 jaar of ouder

Oldtimers:                       25 jaar of ouder

 

  •  GS Motoren:

Dit is nieuw en moet nog verder worden uitgewerkt. We denken aan bijvoorbeeld offraod evenementen.

 

  • GPS Support: 

Zij  werken de ritten uit en staan klaar om leden te helpen bij het oplossen van problemen met de GPS apparatuur en/of de software via de website/e-mail.

Naar behoefte organiseren zij een wordkshop Basecamp & GPS

 

  • Informatie:

Gerichte informatie kun je vinden op de website of neem via deze website contact op met de coördinatoren, zij zullen jullie met al hun enthousiasme helpen.

De coördinator van Motoren, tevens bestuurslid, is Frans Röss.

mail: Toercommissie@bmwclubnederland.nl

 

Voor alle evenementen van de BMW Club Nederland (BCN) of door BCN aanbevolen evenementen is de disclaimer van toepassing, die u via deze link Disclaimer kunt raadplegen.

Extra foto's