Artikelen

Aan alle BMW R100RS berijders

Aan alle BMW R 100 RS berijders.

 

Vorig jaar medio september 2012 was onze laatste rit. Gelet op het feit, dat ik met regelmaat informatie krijg over de ”Westerschelde-Tunnel” via nieuwsbrieven, ben je zo met alles wat daar plaats vindt op de hoogte. Wat mij al lange tijd bekend was, dat er met regelmaat “TOLVRIJE DAGEN” zijn, zo ook de komende maand. Deze keer op zaterdag 28 september a.s.

Heb contact met Paul Gubbels hierover gehad en het idee om daar gebruik van te maken met onze RS motoren. Vandaar dit schrijven / uitnodiging aan alle RS berijders.

Onze vertrek-verzamelplaats is bij  Jack Boone van “ de Knalpot” Haltestraat 55, 4411 NE  Rilland, vandaar via wat binnenwegen richting de tunnel. (Omwille van de tijd, in overleg combineren met wat Autosnelweg) via Zuid-Beveland.

Met als eindbestemming het stadje SLUIS in West Zeeuws-Vlaanderen, vlak bij de Belgische grens.

Voor de goede orde, heb ik een tijdschema van tussentijdse verzamelplaatsen samengesteld.

 

De EERSTE verzamelplaats is, voor diegene, die van Noordoost en Midden NL komen aan de A 27 Gorinchem – Breda bij hmp. -25,3 “SHELL” benzinepomp. “Hank” Circa 09.05 uur.                                                                                                                                                        

De TWEEDE verzamelplaats is, voor hen die van Noord- en Zuid-Holland komen aan de A 17 Moerdijk – Roosendaal bij hmp. -15,9  “TEXACO” benzinepomp. ‘t “Hol” Circa 09.30 uur!

Vervolgens rijden we met elkaar als groep naar  “de Knalpot” waar we opgewacht zullen worden door Jack Boone en medewerkers (10.00 uur)?

 

Mag ik een ieder verzoeken om op tijd op de verzamelplaatsen te zijn, zodat er weinig oponthoud is, dit om de tijd zo goed mogelijk te kunnen besteden voor onze toertocht met elkaar.

Willen zij, die hier aan willen deelnemen, zich bij melden via mijn e-mail adres vksbos_ede@hetnet.nl of SMS naar 0621-847012 t/m uiterlijk 26 september 2013, zodat ik het aantal deelnemers, dat vermoedelijk zal deelnemen, kan doorgeven aan Jack Boone.

 

Laten we hopen, dat de weergoden ons goed gezind zijn op die dag, nadat we elkaar een hele tijd niet ontmoet/gezien hebben.

 

Ik hoop spoedig van jullie te horen en tot ziens.

 

Steven Bos.