Artikelen

Themadag Hyperpro, verruimde inschrijving

Themarit 2015? Neen, Themadag 2015! Ja, 

Steeds probeert de Toercommissie, gesteund vanuit de BCN-leden, achter de schermen van een bedrijf te kijken waar je als individu niet zo snel binnenkomt. We zagen al bagage op Schiphol, brandweermannen, champignons, chrysanten en orchideeën en in 2014 een luchtmachtbasis.

We hebben exclusief voor BCN een bezoek aan Hyperpro, bekend van vering en demping voor motoren, kunnen regelen. Een uitgebreide uitleg, lunch, een bezoek aan de fabriekshal en afsluitend een sessie waarbij je eigen motor wordt getest, wellicht iets bijgesteld of….tja, goed, beter, best: beleef het mee! 

Uit de geboden mogelijkheden heeft de TC gekozen voor een uitgebreide sessie. Van 10.00u in de ochtend tot een uur of 3 à 4 ’s-middags, inclusief gezamenlijke lunch op locatie Hyperpro.

Die keuze beperkt het aantal deelnemers tot maximaal 30. Daarover het volgende:

  • In principe alleen (partner)leden BCN, (wordt gecheckt), ook autoleden welkom.
  • Geen “duo’s”, of ze moeten zelfstandig motorrijden (maar neem dan je motor mee!)
  • Koffie & lunchkosten € 15,-, bij inschrijving te voldoen aan de penningmeester. Restitutie vindt niet plaats maar de TC zal, waar mogelijk, bemiddelen vanuit de reservelijst inschrijvers.
  • Vol is vol, dat zie je aan het inschrijfformulier. Plaatsing op de reservelijst is mogelijk. Minimaal aantal deelnemers is 15! (onhandig met internet? Neem asap contact op met de TC: toercommissie@bmwclubnederland.nl ) .
  • De elektronische volgorde van de binnenkomende inschrijfformulieren is bepalend. Betaling dient binnen 1 week binnen te zijn bij de penningmeester. Dan ben je ingeschreven!
  • Inschrijving sluit 30 juni of eerder als het maximum aantal deelnemers is bereikt.
  • Bij overschrijding van het aantal deelnemers zal de TC een 2e dag organiseren, waarbij de reservelijst als eerste aan de beurt komt, dus altijd inschrijven als je interesse hebt.
  • Inschrijving via en publicatie op de website zijn gelijktijdig met verschijning clubblad april.
  • Uiteindelijk heeft de TC het laatste woord. 

Locatie  www.hyperpro.com/  is Werkendam, iets ten zuiden van Gorinchem. 

Inschrijven is niet meer mogelijk anders dan in overleg met de toercommissie.

Toercommissie: Frans Röss en Rob Beuk

 

                           
 
 
Voor alle evenementen van de BMW Club Nederland (BCN) of door BCN aanbevolen evenementen is de disclaimer van toepassing, die u via deze link Disclaimer kunt raadplegen.
 
 
 

 

 

Lees het verslag