Artikelen

Landschappenrit op 31 mei 2015

Landschappenrit Toercommissie op zondag 31 mei 2015

Lekker ouderwets toeren? Dit kan op zondag 31 mei; hou deze datum dan ook vrij!

Wilden we vroeger nog wel eens een lange toerrit op één dag organiseren; dit kantelde de laatste jaren naar minder kilometers en wat meer cultuur onderweg. Nu hebben we het dubbel te pakken en gaan het toch weer eens doen!

De LANDSCHAPPENRIT

Clublid Willem Janssen heeft de TC uitgenodigd om in zijn 'achtertuin' supermooi te komen toeren.   En die uitnodiging hebben we graag aangenomen!  Hij heeft ons heel gastvrij ontvangen en 110 % waargemaakt van wat hij beloofde.

Een geweldige toertocht beginnend in Appeltern in het land van Maas en Waal, vandaar Nijmegen voorbij langs Zeven Heuvelen, het Afrikamuseum, Heilig Landstichting en Berg en Dal. Dan de Ooijpolder langs de Rijn met als extra bezienswaardigheid het kleinste dorp van Nederland: Persingen. Vervolgens zuidelijk langs de Maasoevers en natuurpark Maasduinen, dan oversteken en weer noordwaarts. Oftewel 200+ kilometers. Onvervalst vroeg van huis en een lange, hopelijk fijne motordag!

Maar….wat hebben we genoten daar, als westerlingen….wat een schoonheid!

De TC zou zich zomaar voor kunnen stellen dat iemand besluit er een weekend met overnachting van te maken. Dat kan bij het startpunt maar natuurlijk ook ergens langs de route. We vinden het dan wel leuk even te horen hoe dat geweest is.

Maar in principe: de TC is 31 mei in Appeltern aanwezig van 09:30 tot 11:00 uur om jullie uit te zwaaien. De TC zal niet op het eindpunt aanwezig zijn, want we weten niet hoe voor eenieder de rit zal verlopen. Zelf gaan ook wij fijn op avontuur!

Routes uiteraard via GPS. Wil je die routes ontvangen en krijg je ze nog niet standaard?

Meld je dan aan bij: gps@bmwclubnederland.nl

Vragen, stuur een e-mail naar: toercommissie@bmwclubnederland.nl

Namens de TC, Frans Röss en Rob Beuk met dank aan Willem Janssen

Startlocatie Landschappenrit: http://www.moekemooren.nl/

 

 

                                                                                                 
                                 
 
Voor alle evenementen van de BMW Club Nederland (BCN) of door BCN aanbevolen evenementen is de disclaimer van toepassing, die u op de website en onderaan deze bladzijde aantreft.

 

Lees het verslag